pages

сряда, 17 май 2017 г.

5 любими фон дьо тена | 2017


Когато кожата ни е здрава и чиста, безспорно се чувстваме по-добре и сме по-уверени. За съжаление има редица външни и вътрешни фактори, които се отразяват на начина, по който кожата изглежда. Тогава, освен добрата грижа всеки ден, можем да се възползваме и от безкрайното разнообразие от покривни продукти на пазара. За да помогна на някои от вас в избора на добър фон дьо тен с нужната степен на покривност, реших да споделя кои са моите любими 5 продукта. 


123 Perfect CC Cream на Bourjois е мой любимец от както излезе на пазара преди около 2 години. Има лека текстура, лесен е за разнасяне както с пръсти така и с гъбичка и четка. Прикрива тъмните кръгове, признаците на умора и зачервяванията по кожата без да я изсушава.  Има средна степен на покривност и може да бъде наслояван в зоните, в които това е необходимо. Винаги имам по една тубичка под ръка и го използвам почти всеки ден през пролетта и лятото, тъй като седи много естествено на кожата и има слънцезащитен фактор. 


L'Oreal Nude Magique Cushion фон дьо тена е най-новото попълнение към колекцията ми, но много бързо стана и един от най-любимите ми. Изключително лек, лесен за нанасяне с гъбичката, която идва с него, този фон дьо тен е подходящ за всекидневна употреба. Въпреки че  е лек, изглажда тена на лицето и придава свеж вид на кожата. А това, че идва с огледалце и собствена гъбичка го прави изключително удобен за пътуване, което си е важно, особено с идването на лятото. :)


Bourjois Healthy Mix фон дьо тен е още един страхотен продукт на марката. Ако следите различни блогъри и ютубъри, може би сте се наслушали колко е добър този продукт, но наистина има защо. И той като СС крема на Bourjois има лека текстура и няма много плътна покривност, но може да се нанесе по-голямо количество без да изглежда прекалено. Разнася се лесно както с гъбичка, така и с четка, има страхотен аромат и издържа дълго. Ако не сте ползвали фон дьо тени преди, този и СС крема са чудесни варианти, с които да започнете. 


L'Oreal True Match фон дьо тена е едиственият в този списък с пълно покритие. Още един популярен продукт в блогосферата, който бива сравняван често с продукти от по-висок клас и има защо. С него може да изгладите перфектно тена на кожата си и да прикриете редица несъвършенства. Подходящ е за основа на по-тежък и вечерен грим. Лично аз предпочитам да го нанасям с гъбичка, защото така стои по-естествено на кожата и се разнася по-добре. Друг плюс на тази серия на L'Oreal e, че съдържа продукти както с розов подтон така и с жълт, което улеснява намирането на правилния фон дьо тен. 


Bourjois City Radiance фон дьо тена е още един продукт, който заслужава да бъде споменат. Отново със средна покривност и слънцезащитен фактор, този фон дьо тен е добър вариант за всеки ден. По-специалното в него е, това че предпазва кожата от влиянията на околната среда и след няколко седмици употреба това наистина си проличава. Тъй като текстурата му е малко по-гъста е по-добре да се нанася с гъбичка, за да се слее добре с кожата и да има по-естествен финиш. 


Kali1 коментар:

  1. Are you looking for free Instagram Followers & Likes?
    Did you know that you can get these ON AUTOPILOT & ABSOLUTELY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

    ОтговорИзтриване