pages

вторник, 15 ноември 2016 г.

Есенни козметични придобивки 2016


С новия сезон идват и всякакви нови бюти изкушения! С настъпването на есента на пазара се появиха какви ли не продукти, които любителите на декоративната козметика трудно биха подминали. Разбира се, и аз не можах да подмина щандовете с красоти и се сдобих с това-онова. И днес реших да ви разкажа за някои от последните ми покупки.

Няма как да не започна с най-любимото ми, а именно червилата. Тази есен две мои любими марки, Golden Rose и Revlon, не пропуснаха да зарадват феновете на матовите червила с нови колекции. Golden Rose пуснаха своята колекция Longstay liquid matte, а Revlon Ultra HD matte lipcolor. Въпреки че червилата и на двата бранда са матови, разликата във формулата им е голяма. Червилата на Golden Rose изсъхват напълно върху устните след около минута и са перфектно матови, докато това на Revlon е много по-леко и кремообразно и не стои абсолютно матово. Колкото до издръжливостта им, течните червила на Golden Rose са по-издръжливи, но пък и по-изкушаващи. 

Червилата Golden Rose Longstay liquid matte може да откриете в дрогериите и щандове на бранда в търговските центрове на цена от 8лв. 
Червилата Revlon Ultra HD matte lipcolor може да откриете в дрогериите на цена от 16,95лв.

От горе надолу:
Revlon Ultra HD matte в цвят 630 HD Seduction
Golden Rose Longstay liquid matte lipstick номер 5
Golden Rose Longstay liquid matte lipstick номер 10
Golden Rose Longstay liquid matte lipstick номер 12
Следващият продукт е нещо, което съвсем случайно си взех без да му мисля много, а ми стана много любимо. Това е ружът на Essence satin touch в цвят 30 satin bronze. Цветът е прасковено-кафеникав и има лек брознов блясък. Това, което много ми харесва, е че няма никакви брокатени частици и стои чудесно с матовите червила, които виждате горе. Изключително издръжлив, пигментиран и се нанася лесно.  Горещо го препоръчвам на всички момичета, които искат да опитат нещо ново и на достъпна цена. 


Последните месеци beauty community-то неспира да говори за глинените маски на L'Oreal, така че трябваше и аз да ги опитам. Избрах L'Oreal Pure Clay glow mask, която премахва нечистотите и прави кожата по-сияйна. Нанася се с пръсти, оставя се да действа около 5-10 минути и се измива. Само след около минута глината започва да засъхва и всички черни точки стават явни. Това наистина ме впечатли, а и наистина след всяка употреба намирам кожата си по-свежа и сияйна. Определено бих пробвала и другите две маски от колекцията. 


 Гъбите за грим на Real Techniques са нещо, което не купувам за пръв път. След като използвах оригиналния Beauty Blender около 2-3 месеца и той се накъса и започна да мухлясва си взех Real Techniques Miracle complexion sponge. Не само, че е на по-достъпна цена, но и не се накъсва така и върши чудесна работа. Затова реших да се запася като си купих сет от две гъби от Debenhamas.

Спреят Maybelline Super Stay 24 за фиксиране на грим е нещо, което отдавна исках да пробвам. Не съм имала възможността да го пробвам повече от 2-3 пъти, но първото ми впечатление не беше особено добро. При първата употреба капките от струята бяха твърде едри и размазаха спиралата ми. След второто или третото пръскане струята стана по-ситна, но не останах с впечатлението спреят да има особено влияние върху издръжливостта на грима ми. Ще трябва да го пробвам още, за да споделя финално мнение, но засега смятам, че е нещо, което не ми е особено нужно. 


Има ли нещо в дрогериите, което ви е направило впечатление и искате да пробвате? Кое е любимото ви бюти откритие този сезон? Ще се радвам да прочета вашето мнение в коментарите. :)Kali

1 коментар:

  1. Are you looking for free Twitter Followers?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

    ОтговорИзтриване